Vårt Team

Maja Nordlund Rönnquist

Frisör

Maja är den glada härliga tjejen som det inte går annat än gilla. Hennes glada framtoning får dig alltid att känna dig välkommen och sedd. Hennes specialitet är att ta hand om långa hår som hon allra helst slingar med sina fantastiska balayage tekniker.

Hon är även duktig på att klippa snygga herr och killfrisyrer.

Maja gjorde sin frisörutbildning på Parkskolan och tog gesällen i mars 2017.

En dag varannan månad är hon på Gideågården i Gideå och klipper, vi värnar ju även om landsbygden. Vill du boka en tid är du välkommen att ringa och kolla när nästa datum är

Johanna Hägglund

Frisör

Vi är så glada att Johanna Hägglund nu jobbar hos oss. Hon är den jordnära och lugna frisören man bara kan slappna av hos.

Hon älskar klippningar och färgningar av alla dess slag. Hon har över 5 år inom yrket och avklarat gesällbrev. Visste du att Johanna och Maja gick i samma klass på frisörskolan?

Viktoria Moberg

Frisör – Jobbar endast extra vid sidan av studier

Viktoria är den sociala tjejen som älskar mötet med andra människor, är väldigt ödmjuk och lyhörd. Hon lägger alltid ner hela sin själ i sina jobb.

Hon har ett gott öga för vilka färger och former som passar just dig. Hon började sin frisörkarriär på Ann Pettersson Hair design school hösten 2007. Jobbade därefter i Kramfors fram till februari 2014 då hon började här på Självfallet. Gesällprovet gjorde hon hösten 2010.

Viktoria brinner även mycket för att klippa skägg.

Våren 2018 tog hon Mästarbrevet.

Viktoria började våren 2021 plugga till Socionom, och jobbar nu bara några timmar i veckan på salongen. Vill du boka en tid hos henne är du välkommen att ringa salongen, men gör det i god tid då tiderna går åt fort. 

Linnéa Elfving

Frisör – är för tillfället hemma med sin sjuka man

Linnéa älskar jobbet som frisör, allt från att träffa nya människor till att förvandla och ta fram det bästa hos varje person.

Linnéa gjorde frisörutbildningen på parkskolan och tog gesällbrevet våren 2009. December 2010 startade hon Självfallet.

Hon brinner för att utveckla salongen och företaget så att du som kund alltid ska erbjudas toppservice och det senaste inom hårvård.

Hon går kontinuerligt utbildningar inom företagande. Våren 2015 tog hon Mästarbrevet.

Hon vann även det fina priset ”Årets öviks frisör 2017”

Linnéa är just nu hemma med familjen då hennes man blivit svårt sjuk. När hon är tillbaka på salongen är oklart. Maja, Vickan & Johanna kommer att ta hand om er på absolut bäst sätt så länge.

Magdalena Höglander

Frisörelev

Magda är vår elev som går på parkskolan. Vi har turen att hon jobbar lite extra hos oss och att hon gör sin praktik hos oss.

Hon är glad, ordningsam och helt fantastisk. Magda erbjuder enklare klippningar till elevpris, vill du boka tid är du välkommen att ringa till salongen. 

Självfallet

Vikingagatan 18,
891 35, Örnsköldsvik

Telefon:
0660 – 176 00

E-post:
info@sjalvfalletovik.se

Öppettider

Måndag – Torsdag: 9-17
Fredag: 9-15
Övriga tider vid överenskommelse, Eller se tider här
Stängt helgdagar och röda dagar

© Copyright - Självfallet