Vårt Team

Maja Nordlund Rönnquist

Maja Nordlund Rönnquist

Frisör

Maja är den glada härliga tjejen som det inte går annat än gilla. Hennes glada framtoning får dig alltid att känna dig välkommen och sedd. Hennes specialitet är att ta hand om långa hår som hon allra helst slingar med sina fantastiska balayage tekniker.

Hon är även duktig på att klippa snygga herr och killfrisyrer.

Gesällen tog hon i mars 2017

Petra Ragnestam

Petra Ragnestam

Föräldraledig Frisör

Petra är en energigivande, ödmjuk och jordnära tjej som tog sitt gesällbrev 2010. Hon kommer utsprungligen från Malmberget, Gällivare och har jobbat som frisör i både Ö-vik och Kiruna. Hon gjorde sin frisörutbildning i Luleå.

Petra har jobbat mycket med löshår, hon använder sig av flera olika metoder för att nå bästa resultat för just dig. Hon välkomnar kunder i alla åldrar och utför alla våra behandlingar.

Våren 2018 tog hon Mästarbrevet.

Petra lovar dig en lugn stund med avkoppling och härlig huvudmassage i våra massage schamponeringar!

Linnéa Elfving

Linnéa Elfving

Frisör (Går på föräldraledighet hösten 2018)

Linnéa älskar jobbet som frisör, allt från att träffa nya människor till att förvandla och ta fram det bästa hos varje person.

Linnéa gjorde frisörutbildningen på parkskolan och tog gesällbrevet våren 2009. December 2010 startade hon Självfallet.

Hon brinner för att utveckla salongen och företaget så att du som kund alltid ska erbjudas toppservice och det senaste inom hårvård.

Hon går kontinuerligt utbildningar inom företagande. Våren 2015 tog hon Mästarbrevet.

Linnéa är i regel alltid fullbokad, så vill du ha en tid hos henne bör du boka den i god tid. Och om du inte skulle hitta någon tid som passar dig är du välkommen att ringa eller maila så sätter vi upp dig på återbudslistan.
Hon vann även det fina priset "Årets öviks frisör 2017"

Viktoria Moberg

Viktoria Moberg

Frisör

Viktoria är den sociala tjejen som älskar mötet med andra människor, är väldigt ödmjuk och lyhörd. Hon lägger alltid ner hela sin själ i sina jobb.

Hon har ett gott öga för vilka färger och former som passar just dig. Hon började sin frisörkarriär på Ann Pettersson Hair design school hösten 2007. Jobbade därefter i Kramfors fram till februari 2014 då hon började här på Självfallet. Gesällprovet gjorde hon hösten 2010.

Våren 2018 tog hon Mästarbrevet.

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Frisör

Maria är en glad och sprallig tjej som älskar att vara ute i naturen.
Som frisör är hon allsidig och väldigt noggrann. Hon lovar dig en härlig hårbottenmassage när du bokar en behandling hos henne.

Hon gick sin utbildning på Ann Pettersson hair design school 2007 och tog gesällbrevet 2009. Sen dess har hon jobbat som frisör i Örnsköldsvik.

Nu närmast har hon varit mammaledig med sin lilla son. Maria är taggad till tusen att börja jobba igen och kommer att börja med deltid innan och under sommaren för att sen jobba mer under hösten.

Varmt välkommen, oavsett om du är gammal eller ny kund!